En händelserik höst på Smart Bins

Kompostmaskinen och Bin-e hos söderberg & partners
Kompostmaskinen och Bin-e hos Söderberg & Partners
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Det är spännande tider hos oss på Smart Bins och hösten har hittills bjudit på flertalet roliga och betydelsefulla händelser. Vi vill därför ta tillfället i akt att blicka tillbaka på de senaste månaderna och dela med oss av vad som har hänt hos oss.

Coor är en av Smart Bins närmaste och viktigaste samarbetspartners. Hos Coor i Kista har såväl kompostmaskinen som Bin-e en välförtjänt plats i deras vackra lokaler.  Bin-e, vår självsorterande återvinningsstation, är nominerad till deras nordiska tävling ”Customer Experience Challenge”. Bara designen förtjänar en nominering, eller hur?!

Bin-e Coor

Vi har knutit avtal med ett antal nya kunder, varav en är Söderberg & Partners. Vi är väldigt glada över att ha er ombord. Dessutom har vi haft en betydande uppstart av kompostmaskiner hos BNP Paribas, både i deras matsal och pentry. Se så snyggt det blev!

Kompostmaskin BNP Paribas

Du vet väl att vi erbjuder pilotupplägg för samtliga lösningar i vårt produktutbud? Under hösten har vi bland annat startat upp ett pilotprojekt hos Volvo Cars i Göteborg och ett hos EA DICE (Digital Illusions CE) i Stockholm.

Bin-e Volvo Cars

I slutet av september medverkade Smart Bins som utställare på Grow’in Skärholmen. Evenemanget som arrangeras av Grosvenor och Skärholmens stadsdelsförvaltning är en plats för samtal och möten i syfte att lyfta fram Skärholmens utvecklingspotential och framtid. Avfallskomprimatorn Superlizzy gjorde sig fint bredvid Fogarillos kaffetruck och tog hand om bland annat besökarnas kaffemuggar.

Avfallskomprimatorn Superlizzy