Det är spännande tider hos oss på Smart Bins och hösten har hittills bjudit på flertalet roliga och betydelsefulla händelser. Vi vill därför ta tillfället i akt att blicka tillbaka på de senaste månaderna och dela med oss av vad som har hänt hos oss.

Coor är en av Smart Bins närmaste och viktigaste samarbetspartners. Hos Coor i Kista har såväl kompostmaskinen som Bin-e en välförtjänt plats i deras vackra lokaler. I augusti nominerade de sin Bin-e, vår självsorterande återvinningsstation, till deras nordiska tävling ”Customer Experience Challenge”. Bara designen förtjänar en nominering, eller hur?!

Under hösten har vi knutit avtal med ett antal nya kunder, varav en är Söderberg & Partners. Vi är väldigt glada över att ha er ombord. Dessutom har vi haft en omfattande och betydande uppstart av kompostmaskinen hos BNP Paribas, både i deras matsal och pentry. Se så snyggt det blev!

Du vet väl att vi erbjuder pilotupplägg för samtliga lösningar i vårt produktutbud? Under hösten har vi bland annat startat upp ett pilotprojekt hos Volvo Cars på huvudkontoret i Göteborg och EA Dice (Digital Illusions CE).

I slutet av september medverkade Smart Bins som utställare på Grow’in Skärholmen. Evenemanget som arrangeras av Grosvenor och Skärholmens stadsdelsförvaltning är en plats för samtal och möten i syfte att lyfta fram Skärholmens utvecklingspotential och framtid. Avfallskomprimatorn Superlizzy gjorde sig fint bredvid Fogarillos kaffetruck och tog hand om bland annat besökarnas kaffemuggar.